Balsamico wordt geproduceerd in en rond de Italiaanse stad Modena. Balsamico is geen azijn maar geoxideerde, gekookte most van de trebbiano druif die men laat fermenteren in houten vaten.
Balsamico kan niet alleen bij pittige maar ook bij zoete gerechten gebruikt worden. Probeer het eens bij aardbeien of frambozen... Heeeeerlijk
Balsamico bianco biologica
Deze witte Balsamico bestaat uitsluitend uit gekookte witte druivenmost en witte wijnazijn.
Door de combinatie van zuur en fruitigheid leent hij zch uitermate als begleider van uw salades.
Aceto Balsamico di Modena biologico
Door de perfecte harmonie tussen zuur en zoet leent deze Balsamico zich perfect voor dagelijks gebruik.
Ideaal bij Mozzarella met tomaat, gegrilde groenten, salades of als smaakmaker voor sauzen.
Aceto Balsamico di Modena IGP invecchiato (Bio)
Intensief van geur en smaak. Door de ideaal verweven zuren en mooie, niet opdringerige fruitigheid is deze Balsamico onze favoriet.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
x