Onze olijfolie ( allen Olio d'olivia extra vergine) afkomstig uit het zonnige uiterste zuiden van Italië (Puglia) smaakt totaal anders dan de olijfolie van de grote merken die u in de supermarkt koopt. Deze zijn meestal een mengsel van Spaanse, Tunesische en Italiaanse oliën. Misschien vermeld het etiket Italië maar garandeert niet dat de olie exclusief uit Italië komt.
Wij zijn bijzonder trots u enkele robuust, goed doorsmakende olijfoliën van allerhoogste kwaliteit te kunnen aanbieden.
Coratina-olijven zijn de basis voor deze unieke olijfolie
Intensief smakend en licht peperig op de tong met een langhoudend olijvenaroma
Leent zich perfect voor koude bereidingen
Olio extra vergine di olivia da agricultura biologica
Een bio olijfolie uit koude persing van verschillende varieteiten Italiaanse olijven
Leent zich perfect voor warme bereidingen
Citroenolijfolie
Bio olijven en bio citroenen worden samen gemalen en dan geperst, het resultaat is een zeer aromatische olie met een intensieve geur en smaak van volrijpe citroenen.
Een perfecte begleider bij Mediteraanse gerechten en vis.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
x